keskiviikko 20. marraskuuta 2019

2.9.2019

ENSIMMÄINEN KOSKETUS ASIAKASPROJEKTIIN


Moikka lukijat!

Tässä postauksessa te tuutte lukemaan siitä, kun käytiin Asiakasprojektin ensimmäisellä tunnilla ja mietittiin aiheita. Aihetta en tietenkään täällä teille jaa, mutta kerron muuta. 

Puhun mitä odotan tältä projektilta oppivani ja mitä tiedän projektin aiheesta jo ennestään, siitä mikä lopulta sitten valittiin. Miettittiin nimittäin monia ja aiheen keksiminen ei ollut ihan itsestäänselvyys meille. Kerron myös mulle tulevat haasteet tai mitkä oletan olevan haasteita tässä projektissa. 

Paljastettakoon etten ole koskaan tälläista projektia tehnyt tai ollut tekemässä. Tämä on siis ensimmäinen kerta. Jännää. Mutta innolla olen tekemässä ja varsinkin kun Anni on mun projektiparina. 

Me mietittiin aihetta aika kauan ja sitten keksittiin, että joo tehdään kysely. Oltiin jo lyöty lukkoon, että millainen kysely, kunnes tilaajamme kuuli aiheestamme ja ehdotti toista aihetta, joka oli myös meidän mielestä parempi. Tiedettiin jo etukäteen, että tämä on helppo toteuttaa ja siitä on hyötyä tilaajalle. Joten miksi ei autettaisi häntä ja aihe on myös mielenkiintoinen. 

Toivon, että opin tältä projektilta, sitä että pidän aikatauluista kiinni. Olen siinä hyvä, mutta kun tässä on suunniteltu aikataulut etukäteen, niin toivon, että siitä hyötyisin jatkossa. 

Aiheesta tiedän sen verran etukäteen, että se on helppo toteuttaa ja mitä siitä tilaaja hyötyy. 

Projektin haasteita ovat aikataulutus ja siinä pysyminen. Mun ja Annin työt ja tapaamisten yhteensopiminen. Kerron myös tulevissa postauksissa miten nämä on onnistuneet jos ovat. 


Kiitti ku luit :) palaillaan <3 




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti